GBP/USD به دلیل احتمال کمتر کاهش تهاجمی نرخ بهره فدرال رزرو به نزدیک به 1.3050 سقوط کرد.

به دستاوردها چسبیده، نزدیک به 1.3100 مبارزه می کند

  • پوند/دلار آمریکا کاهش می یابد زیرا داده های اخیر مشاغل ایالات متحده احتمال کاهش شدید نرخ بهره فدرال رزرو در ماه سپتامبر را کاهش می دهد.
  • ابزار CME FedWatch نشان می دهد که احتمال کاهش نرخ 50 bps اندکی به 29.0 درصد کاهش یافته است.
  • گزارش آینده بازار کار بریتانیا می تواند به طور قابل توجهی بر انتظارات بازار در مورد چشم انداز سیاست BoE در سال 2024 تأثیر بگذارد.

GBP/USD برای سومین روز متوالی روند باخت خود را افزایش داد و در روز سه شنبه در معاملات آسیایی حدود 1.3060 معامله شد. نزولی این جفت را می‌توان به بهبود دلار آمریکا (USD) نسبت داد، که با حمایت از داده‌های اخیر نیروی کار ایالات متحده نسبت به احتمال کاهش شدید نرخ بهره توسط فدرال رزرو (فدرال رزرو) در نشست سپتامبر خود، ابهام را افزایش داد.

با توجه به CME FedWatch Tool، بازارها به طور کامل انتظار دارند که نرخ بهره توسط فدرال رزرو در نشست ماه سپتامبر حداقل 25 واحد پایه (bps) کاهش یابد. احتمال کاهش نرخ 50 واحدی در ثانیه اندکی به 29.0 درصد کاهش یافته است، نسبت به 30.0 درصد در هفته گذشته.

به گزارش CNBC، رئیس فدرال رزرو (فدرال رزرو) بانک شیکاگو، آستن گولسبی، روز جمعه اظهار داشت که مقامات فدرال رزرو شروع به همسویی با احساسات بازار گسترده تر مبنی بر قریب الوقوع بودن تعدیل نرخ سیاست توسط بانک مرکزی ایالات متحده کرده اند.

در بریتانیا، سرمایه گذاران از نزدیک اطلاعات اشتغال در سه ماهه منتهی به جولای را که قرار است روز سه شنبه منتشر شود، تماشا می کنند. این گزارش بازار کار می تواند به طور قابل توجهی بر انتظارات بازار در مورد تصمیمات نرخ بهره بانک انگلستان (BoE) برای باقیمانده سال تأثیر بگذارد.

پیش بینی ها نشان می دهد که نرخ بیکاری سازمان بین المللی کار ممکن است از 4.2 درصد به 4.1 درصد کاهش یابد. در همین حال، انتظار می‌رود میانگین درآمد، از جمله پاداش‌ها، به 4.1 درصد کاهش یابد، نسبت به 4.5 درصد قبلی. کاهش رشد دستمزدها می تواند انتظارات برای کاهش بیشتر نرخ بهره توسط بانک انگلستان را تقویت کند، زیرا ممکن است نشانه کاهش بالقوه فشارهای تورمی در بخش خدمات باشد.

سوالات متداول پوند استرلینگ

پوند استرلینگ (GBP) قدیمی ترین واحد پول در جهان (886 پس از میلاد) و واحد پول رسمی انگلستان است. طبق داده های سال 2022، این چهارمین واحد پرمعامله برای ارز خارجی (FX) در جهان است که 12 درصد از کل معاملات را به خود اختصاص داده است، به طور متوسط ​​​​630 میلیارد دلار در روز. جفت‌های معاملاتی کلیدی آن GBP/USD، با نام مستعار “کابل” هستند که 11٪ از FX، GBP/JPY یا “اژدها” را که توسط معامله‌گران شناخته می‌شود (3%)، و EUR/GBP (2%) تشکیل می‌دهند. . پوند استرلینگ توسط بانک انگلستان (BoE) صادر می شود.

تنها مهم‌ترین عامل مؤثر بر ارزش پوند استرلینگ، سیاست‌های پولی است که توسط بانک انگلستان تعیین می‌شود. BoE تصمیمات خود را بر این اساس استوار می کند که آیا به هدف اصلی خود یعنی “ثبات قیمت” دست یافته است – نرخ تورم ثابت در حدود 2٪. ابزار اصلی آن برای دستیابی به این امر، تعدیل نرخ بهره است. زمانی که تورم خیلی بالا باشد، BoE سعی می کند با افزایش نرخ بهره آن را مهار کند و دسترسی مردم و کسب و کارها به اعتبار را گران تر کند. این به طور کلی برای پوند انگلیس مثبت است، زیرا نرخ‌های بهره بالاتر بریتانیا را به مکانی جذاب‌تر برای سرمایه‌گذاران جهانی برای پارک پول خود تبدیل می‌کند. وقتی تورم خیلی پایین می‌آید، نشانه کند شدن رشد اقتصادی است. در این سناریو، BoE کاهش نرخ بهره را برای کاهش اعتبار در نظر می‌گیرد تا کسب‌وکارها برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مولد رشد وام بیشتری بگیرند.

داده های منتشر شده سلامت اقتصاد را می سنجد و می تواند ارزش پوند استرلینگ را تحت تاثیر قرار دهد. شاخص هایی مانند تولید ناخالص داخلی، PMI تولید و خدمات، و اشتغال همگی می توانند بر جهت GBP تأثیر بگذارند. اقتصاد قوی برای استرلینگ خوب است. نه تنها سرمایه‌گذاری خارجی بیشتری را جذب می‌کند، بلکه ممکن است BoE را تشویق کند تا نرخ‌های بهره تعیین کند، که مستقیماً پوند را تقویت می‌کند. در غیر این صورت، اگر داده های اقتصادی ضعیف باشد، پوند استرلینگ احتمالا سقوط خواهد کرد.

یکی دیگر از اطلاعات مهم منتشر شده برای پوند استرلینگ، تراز تجاری است. این شاخص تفاوت بین درآمد یک کشور از صادرات خود و آنچه را که برای واردات در یک دوره معین هزینه می کند را اندازه گیری می کند. اگر کشوری صادرات بسیار مورد تقاضا را تولید کند، ارز آن صرفاً از تقاضای اضافی ایجاد شده از سوی خریداران خارجی که به دنبال خرید این کالاها هستند، سود خواهد برد. بنابراین، تراز خالص تجاری مثبت یک ارز را تقویت می کند و بالعکس برای تراز منفی.

منبع: https://www.fxstreet.com/news/gbp-usd-falls-to-near-13050-due-to-less-likelihood-of-an-aggressive-fed-rate-cut-202409100058