در زمینه هر مورد چکیده ای که در گزارش خود مورد استفاده قرار می دهیم باید از خود سوال کنیم که این چکیده چه کاربردی در کار پژوهشی من دارد. پیشینه های موضوعی ناظر به تحقیقاتی هستند که به بخشی از سوالات یا فرضیات تحقیق ما جواب داده اند. پیشینه روشی به آن دسته از تحقیقات اشاره می شود که به لحاظ روش تحقیق می توانند در انجام پژوهش ما موثر باشند. روش های زیادی برای سازماندهی پیشینه تحقیق وجود دارد، شما باید قبل از شروع یک ایده قوی داشته باشید.
نوشتن پیشینه تحقیق در مقاله روشهای نگارش پیشینه در مقاله نویسی | porseshneshan
مرور تحلیلی با دیدگاه عملی تر و روشمندتر به بررسی متون و پژوهش های مورد نظر می پردازد. هدف این رویکرد شناسایی دقیق تر پژوهش های موجود و آگاهی از برخی جنبه های آن به منظور استفاده در پژوهش در دست انجام است. علت «روشمند» خواندن این نوع مرور آن است که براساس نظم خاصی(بجز نظم تاریخی) تحلیل ها ارائه می شود. در این رویکرد، پژوهش های مورد بررسی از دیدگاه های مختلف مقایسه می شوند و وجوه تشابه و تمایز آن ها مشخص می شود.
دیگر مطالب مرتبط با متن بالا
این منابع برای به دست آوردن یک تصویر کلی و نسبتا جامع از حوزه مورد بررسی استفاده می¬شوند. از جمله این منابع می¬توان به دایرهالمعارفها و فرهنگهای تشریحی و کتاب¬های پایه اشاره کرد. بهترین توصیه برای افرادی که می خواهند پایان نامه بسیار خوبی داشته باشند این است که فصل دوم را حداقل 3 بار نگارش کنند. این کار موجب میشود بتوانید یکپارچه تر و منظم مطالبتان را بیان کنید و به طور در هم و نامنظم به مطالب گردآوری شده اشاره نکنید.
- به طور کلی، هر پاراگراف بدنه متن بر روی منبع خاصی از پیشینه تحقیق تمرکز میکند که در مقدمه مقاله ذکر شده است.
- اهمیت تصحیح و ویراستاری را نادیده نگیرید و وقت کافی برای آن قائل شوید.
- در این گونه موارد، فقط احکام اصلی یک نظریه، جنبه های خاص یک برنامه یا موضع اصلی مقاله های توصیفی، یادداشت می شوند.
- در حالی که شما موضوعات مرکزی پر تکراری را پیدا کردید، پیشینه تحقیق خود را به بخشهای مختلفی که به قسمتی از موضوع اشاره دارند، تقسیم کنید.
- همانند دیگر بخشهای یک مقاله علمی، بخش پیشینه پژوهش نیز تحت بررسی همتا قرار میگیرد و نوشتههای آن باید به درستی به منابع معتبر ارجاع داده شده باشند.
- به این گونه مرجع ها باید نگاهی انداخت و بخش های مرتبط با مسئله را به صورت porseshneshan.ir دقیق مطالعه کرد.
تحت عنوان تأثیرات گردشگری بر شیوه های توسعه مدیریت پایدار فاضلاب در شبه جزیره بلیزانجام شد . هدف از این تحقیق بررسی رویکرد اساسی برای تجزیه و تحلیل داده های فرهنگی اجتماعی .برای بررسی ادراکات و عملکردهای انسان در رابطه با توسعه مدیریت آب ، فاضلاب و انرژی در یک مقصد سریع گردشگری در سواحل بلیز بود . یافته های تحقیق نشان داد .که درک محلی ناشی از اقدامات فرهنگی ، وقایع و فرایندهای تاریخی ، مسائل سیاسی و اقتصادی معاصر و آگاهی متغیر از تغییر محیط است.